WIMPEREXTENTIONS

​Onze ogen en wimpers hebben een enorme impact op onze gezichtsuitdrukking. Door de extentions mooi en perfect te zetten, en ze in een perfecte vorm te brengen geeft uw gezicht een mooie uitstraling.
Een mooi verzorgd uiterlijk wordt niet enkel bepaald door een manicure, of een leuk kapsel maar ook door mooie wimpers. Tijdens onze wimperbehandelingen besteden we extra aandacht aan modellering en de natuurlijke look van uw wimpers.

Wimperextensions
Bij een wimperextensionsbehandeling worden hoge kwaliteit synthetische haartjes per stuk zorgvuldig aan één wimper geplakt. Dit geeft in tegenstelling tot plukjes en strookjes een natuurlijke verlenging van uw eigen wimpers. De lijm die hierbij gebruikt wordt, is een speciale bonder (zonder Formaldehyde) die zacht en flexibel blijft en geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimpers. Ik plaats gemiddeld tussen 90 en 120 haartjes per oog, afhankelijk van uw eigen natuurlijke wimpers. De extensions blijven gemiddeld 6 tot 7 weken zitten, afhankelijk van uw eigen wimpergroeicyclus (de natuurlijke uitval en groei van uw eigen wimpers). Om een mooie, volle wimper-look te behouden, adviseer ik om iedere 3 – 4 weken een bijvulbehandeling uit te laten voeren.

De behandeling
De behandeling duurt gemiddeld 1,5 tot 2 uur (voor een op een wimperextensions methode). Gedurende deze tijd ligt u op een massagetafel, waarbij eerst uw onderwimpers met speciale patches worden afgeplakt. Zodoende zullen de boven- en onderwimpers gescheiden blijven en kunnen de wimperextensions zonder hinder op de bovenwimpers worden geplakt. Het is gebruikelijk dat de onderwimpers niet worden verlengt.

De voordelen
• Mooie, volle, lange wimpers
• Praktisch gewichtloos, u voelt de extensions niet
• Individuele verlenging
• Lengte, dikte en krulling naar keuze
• Geen mascara nodig
• Blijft 6 – 7 weken zitten
• Zwemmen, douchen, sauna en zonnen mogelijk na 48 uur
• Geen beschadiging van de eigen wimpers

ReserverenBekijk prijzen

Online afspraak maken?

Voor informatie of vragen. Neem contact op.
Bel 06 184 86 404 of boek direct online jouw behandeling.

Boek online