PEELINGS

Heb je veel last van storende oneffenheden in het gelaat en wil je hier graag vanaf? Dan is er een oplossing voor dit probleem. Wanneer je serieus overweegt om littekens, acne, rimpels en vlekjes te laten verwijderen, is een peeling een heftige maar zeer effectieve oplossing. Dankzij de peeling zal de bovenste huidlaag zichzelf gaan vernieuwen en maakt je oude huid plaats voor een frisse, nieuwe en egale huid.

Wat is een peeling ?

Een esthetische peeling (ook wel chemische peeling genoemd) is een techniek om rimpels, huidoneffenheden en huidproblemen te verminderen.De combinatie van de peelings en de thuisverzorgingsproducten leidt tot een opmerkelijke verbetering van alle mogelijke huidproblemen bij zowel blanke als donkere huidtypes: acné,  littekens, pigmentvlekken, rimpels en grove poriën.Hoe werkt het ?
Bij een peeling gaan we eerst een laagje vloeistof aanbrengen op de huid. Op die manier gaan we nadien op een gecontroleerde manier een dun laagje huid verwijderen en vernieuwen, waardoor ook oneffenheden worden verwijderd. Fijne rimpeltjes, acné of littekens worden minder zichtbaar. Een peeling gaat ook stimulerend werken op de huidcellen en op die manier het verouderingsproces tegengaan. Het is een goed middel voor huidverbetering en de diepere peelings zijn zeer goed werkzaam tegen pigmentvlekken en huid die aangetast is door zonneschadeDe meeste peelings zijn gebaseerd op fruitzuren of TCA-zuren. Afhankelijk van het soort huidprobleem of het gewenste resultaat kiezen we voor een oppervlakkige, milde peeling of misschien eerder voor een matige tot diepere peeling (b.v.  bij diepere rimpels en groeven of grovere poriën).

Door de inwerking van deze producten gaat er nadien korstvorming van de huid ontstaan. Het kan tot ongeveer 1 week duren vooraleer de huid genezen of hersteld is. Wij adviseren dan ook in de tussentijd geen overmatige blootstelling aan de zon en de huid voldoende in te smeren met de juiste producten (zonnefactor én hydraterend).

PIGMENTVLEKKEN
Wat zijn pigmentvlekken ?
Pigmentvlekken worden ook wel eens ouderdomsvlekken of levervlekken genoemd en het zijn eigenlijk gewoon variaties op sproeten en moedervlekken.

Huidverjonging
Met de jaren verandert onze huid. Ze begint fijne lijntjes te vertonen, de elasticiteit vermindert, haar textuur wordt grover. Er kunnen soms pigmentvlekken en ontsierende vaatjes ontstaan. Bij Victoria’s Health & Care gaan we deze verouderingsverschijnselen tegen door verschillende mogelijkheden aan te bieden aan onze klanten voor huidverjonging, rimpelbehandeling en anti-aging.

De behandeling ?
Victoria’s Health & Care maakt gebruik van verschillende technieken om de veroudering van de huid tegen te gaan. Afhankelijk van de specifieke problemen passen we een combinatie van verschillende

ReserverenBekijk prijzen

Online afspraak maken?

Voor informatie of vragen. Neem contact op.
Bel 06 184 86 404 of boek direct online jouw behandeling.

Boek online