VICTORIA’S

HEALTH & CARE

Ik ben Victoria Voronina eigenaresse van Victoria’s Health & Care.

Het zorgdragen voor een gezonde en mooie huid is altijd mijn passie geweest. Ben daarom in 2009 gestart als gespecialiseerd schoonheidsspecialiste en sinds die tijd zeer gemotiveerd om mijn kennis en ervaringen met anderen te delen. Wij werken met behulp van de nieuwste methoden en technieken, waarmee we ieders huid kunnen verbeteren en laten stralen.

In 2016 ben ik voor mijzelf begonnen en ben inmiddels gegroeid naar een mooie grote salon met meerdere cabines en een schitterende winkel met 80m2 vol beauty plezier op de Keizerstraat 148 in het historisch hart van Scheveningen.

Victoria’s Health & Care heeft een scala aan gezichtsbehandelingen, huidverbetering, én arrangementen. Wij geven deskundig en eerlijk advies en werken uitsluitend met de meest duurzame en hoogwaardige producten uit het segment zoals Skeyndor, Pupa, Scrub & Rub, Charles Cosmetics, en NAÏF.

Loop gerust eens binnen voor vrijblijvende informatie onder genot van een lekker kopje koffie. Wij vragen naar uw wensen en stellen graag met u een op maat gemaakt behandelplan op. Elke huid, elk lichaam heeft immers een eigen verhaal.

U bent van harte welkom.

Met vriendelijk groet,
Victoria Voronina

Online afspraak maken?

Voor informatie of vragen. Neem contact op.
Bel 06 184 86 404 of boek direct online jouw behandeling.

Boek online