MICRODERMABRASIE

Fleur uw huid op met microdermabrasie. Achter de medische term schuilt een efficiënte intensieve peeling met microkristallen. De volledig pijnloze procedure verfijnt zichtbaar uw poriën – voor een soepele en delicate huidverlichting.

Dankzij de zeer effectieve en tegelijkertijd bijzonder zachte methode die u met succes behandelt:

• lichte en door de leeftijd beschadigde huid
• ernstig verhoornde huid
• pigment-stoornissen
• onzuiverheden

Zo brengt u uw gestreste huid weer in evenwicht.

Bij Victoria’s Health & Care krijgt u een persoonlijk geavanceerde huidverzorging advies: wij passen microdermabrasie en dermocosmetische producten perfect aan op uw individuele huidtype.

Hoe ziet een Reviderm Microdermabrasie behandeling eruit.
Een Microdermabrasie behandeling duurt ongeveer 90 minuten en bestaat uit verschillende stappen. De huid wordt uitgebreid voorbereid op de daadwerkelijke Microdermabrasie. Na de microdermabrasie sessie wordt een hyaluronzuur met de Ultrasound in de diepere huidlagen gebracht. Deze behandeling geeft een regenererend en liftend effect. Uw huid gaat onmiddellijk stralen. Er wordt afgesloten met een masker en een dagcrème met UV filter.

Wat doet Ultrasound na de microdermabrasie.
Ultrasound (geluids)golven richten zich op het herstel van het onderhuids vet- en bindweefsel. Een technisch hoogstandje dat op een veilige manier voor contourherstel zorgt. Gedurende de microdermabrasie behandeling wordt de celwand van de vetcel beschadigd. De inhoud van de vetcel komt vrij in het omliggende weefsel.
Vervolgens zorgt het lymfe- en vaatstelsel ervoor dat dit wordt afgebroken en afgevoerd naar de lever. Het lichaam verwerkt dan op een natuurlijke manier de afvoer van de afvalstoffen. De huid wordt strakker en gladder.

Wanneer kiezen voor Microdermabrasie?

De diepwerkende, maar zachte techniek kan gebruikt worden in het succesvol bestrijden van:
– Door de zon beschadigde huid.
– Pigmentatieproblemen.
– Onzuiverheden.
– Littekens.
– Rokershuid.
– Grove poriën.
ReserverenBekijk prijzen

Online afspraak maken?

Voor informatie of vragen. Neem contact op.
Bel 06 184 86 404 of boek direct online jouw behandeling.

Boek online