MANICURE & NAGELSTUDIO

Je handen zijn na je gezicht het meest zichtbare deel van je lichaam en staan ieder dag bloot aan invloeden van buitenaf. Bovendien tonen je handen je ware leeftijd. Zorg dus voor mooi verzorgde handen voor een perfecte uitstraling, en laat ze deel uitmaken van Uw dagelijkse beauty ritueel.

Manicure behandeling voor de vrouw
Een manicure voor de vrouw is zeker het aanraden waard. Wij nemen alle zorg op ons om te zorgen dat uw handen zeker  in het openbaar gezien mogen worden. Bij ons krijgt u een behandeling die zeker een vervolg waard is.

De nagels worden eerst goed gevijld en daarna gaan wij op de nieuwste manier uw nagelriem verwijderen. Doormiddel van en een E-manicure. Wat is een E-manicure? Niets minder dan met een apparaat u nagelriem verwijderen tot op te juiste hoogte. Mag een nagelriem verwijdert worden? Jazeker, een nagelriem mag gerust verwijderd worden. Als het maar met de juiste kennis en ervaring gebeurt. Daarom hebben wij de E-manicure opleiding hiervoor afgerond.

Door de nagelriem te verwijderen kunnen we u nagels meer laten spreken en de afwerking daardoor netter en strakker laten uitstralen. Daarna kunt u uiteraard kiezen of u een lak aangebracht wil hebben nadat we een verzorgende olie hebben aangebracht op uw nagels. Als afsluiter brengen wij bij einde van de behandeling een verzorgende en verzachtende crème aan. Zodat uw handen weer heerlijk zullen aanvoelen.

Met een professionele en goede manicure zijn je handen en nagels verzorgd en zien ze er weer uit om door een ringetje te halen. Voor de perfecte finish kies je uit een van de talloze kleuren lak, zodat jouw nagels altijd bij je outfit passen.

​Ontdek de PowerGel van Magnetic
Ontdek de kracht van Magnetic PowerGel! Een gel die aanvoelt als acryl, maar zonder de tijdsdruk, want het geneest als gel in LED of UV! Met PowerGel kunt u elke gewenste nagelvorm creëren, van een natuurlijke nagellaag tot de meest extreme vorm, alles is eenvoudiger dan ooit tevoren. Makkelijk te knijpen, sterke en stabiele kleuren, u zult versteld staan.PowerGel is beschikbaar in 5 verschillende tinten. PowerGel Clear is kristalhelder, PowerGel Pink is een melkachtige roze tint die perfect bij de natuurlijke nagel past. PowerGel White is een stralend wit en zal perfect uitharden, zelfs als u het dikker aanbrengt. PowerGel Cover is een coole nagelplaatvergroter die geschikt is voor alle natuurlijke nagels en PowerGel Nude is een warme nude kleur, ideaal als basiskleur voor nailart en super gemakkelijk te gebruiken als je de voorkeur geeft aan de one ball techniek. PowerGel is geschikt voor elk type natuurlijke nagel, van flexibele tot zeer harde nagels, en geeft elke keer een perfect resultaat.Wat maakt PowerGel zo uniek?
PowerGel is:

 • te verwerken als acryl
 • uit te harden als gel
 • geschikt voor elk type nagel
 • met een gel- of acrylpenseel te modelleren
 • geschikt voor elke nagelvorm
 • ideaal om mee te pinchen
 • sterk en kleurvast
 • geurloos

En het:

 • loopt niet in de nagelriemen
 • plakt niet aan het penseel
 • hoeft maar minimaal gevijld te worden
 • geeft elke keer een perfect resultaat

Cat-eye gellak

Eigenlijk is cat-eye geen nail-art, maar een uitgebreidere versie van een nagellak met minuscule metaaldeeltjes. Die door behulp van een magneet de metaaldeeltjes in een specifieke vorm gebracht wordt. Zodat er een mooie en speels effect op de nagels ontstaat. Met verschillende magneten kunnen we verschillende vormen  creëren.
Deze nagellak is super leuk en chique voor als je wat extra wil showen met je nagels.

ReserverenBekijk prijzen

Online afspraak maken?

Voor informatie of vragen. Neem contact op.
Bel 06 184 86 404 of boek direct online jouw behandeling.

Boek online