IPL ONTHARING

IPL van Cinque Zero is een snelle, gemakkelijke en pijnloze behandeling voor het verwijderen van ongewenste beharing van het gezicht en lichaam. Door het innovatieve koelsysteem is er een sterke reductie van de irritatie voor een aangename behandeling. In onze salon stellen wij een persoonlijk programma voor u samen zodat de beste resultaten kunnen worden bereikt.

IPL staat namelijk voor Intense Pulsed Light dat werkt op verschillende imperfecties. Cinque Zero werkt op een snelle, veilige en effectieve manier om ongewenste beharing te verwijderen en huidproblemen te behandelen. Door de innovatieve technieken van Cinque Zero is er een sterke reductie van de behandeltijd met een optimaal behandelresultaat.

IPL voor huidproblemen

​Hyperpigmentatie
Om de cellulaire activiteit van melanocyten en hyperpigmentatie te stabiliseren. De lichtenergie versnelt de cel vernieuwing en heeft een aanspannend effect op de oppervlakkige rimpels.

Onzuivere huid
Om de huid zichtbaar mooier en egaler te maken met een gewenst mat effect. De specifieke golflengte normaliseert de talgproductie door de optimale balans te herstellen.

Couperose
Verhoogt de vitaliteit van de weefsels om zo de huid nog mooier te maken. Versterkt de kleine oppervlakkige haarvaten, typerend voor de reactieve huid terwijl gelijktijdig imperfecties die bij de gevoelige huid horen verminderd worden.

Anti-aging
Om de tekenen van de tijd te bestrijden en een huid te krijgend ie stralender, steviger en jeugdig is De lichtenergie dringt geheel in de huid van het gezicht, de hals en het decolleté in om rimpels te verminderen.

ReserverenBekijk prijzen