Henna brows

Wil jij strakke en vollere wenkbrauwen? Kies dan voor een Henna brow behandeling! Hoewel henna natuurlijk al eeuwen wordt gebruikt, is Henna Brows de nieuwste trend op wenkbrauwgebied. Het is dan ook een geweldige manier om wenkbrauwen te kleuren.

Tijdens de henna brow behandeling worden de wenkbrauwen perfect in model gebracht doormiddel van epileren. Het voordeel van Henna is dat zowel de haren als de huid gekleurd worden, waardoor we mooie volle wenkbrauwen kunnen creëren.
Afhankelijk van het huidtype is de henna is 6 – 8 weken zichtbaar op de haren en ongeveer 2 weken zichtbaar op de huid! In vergelijking met normale wenkbrauwverf blijft henna dus veel langer op de haartjes zitten. De henna die wij gebruiken voor het verven van wenkbrauwen is 100% plantaardig en een van de puurste vorm. Dit wil zeggen dat er geen ammoniak, geen lood en geen schadelijke chemicaliën zijn toegevoegd

De behandeling

Bij aankomst bespreek je met de browspecialist jouw wensen en voorkeuren en legt de styliste uit welke mogelijkheden er zijn. Tijdens de Henna Brow behandeling wordt de huid rondom de wenkbrauwen gescrubd met een speciale gezichtsscrub om de dode huidcelletjes te laten verdwijnen voor een nog mooier resultaat.

Daarna gaat zij over tot het voortekenen van de wenkbrauwen, uiteraard rekening houdende met uw wensen en de vorm van uw gezicht. Pas nadat u tevreden bent over de voorgetekende wenkbrauwen zal zij starten met het aanbrengen van de Henna. De kleur wordt afgestemd op jouw haarkleur. Met een lichte opbouw in kleur wordt de wenkbrauwkleur vervolgens aangebracht. Tot slot worden uw wenkbrauwen perfect geshaped zodat u met perfecte wenkbrauwen de deur uitstapt!

  Belangrijk om te weten:

  • Gebruik tot 24 uur na de behandeling géén water, olie, make-up of crèmes in de buurt van je brows.
  • Vermijd 24 uur de zon en zonnebank.
  • Vermijd crèmes, scrub, tonic op alcohol- en olie gebaseerde producten op en rondom de wenkbrauwen.
  • Vermijd zo veel mogelijk het zwembad (chloorwater), sauna of zoutwater.

  Contra- indicaties:

  • Allergie voor Henna/noten.
  • Gebruik van Lithium.
  • Wondjes rondom de wenkbrauwen.
  • Recent geverfde wenkbrauwen.

Nazorg

De juiste nazorg is minstens even belangrijk als de behandeling zelf. Uw styliste zal de juiste nazorg richtlijnen uitgebreid met u bespreken en u alle tips geven om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw prachtige nieuwe wenkbrauwen. Na de behandeling dient u de eerste 24 uur oliehoudende producten te vermijden. Hierna kunt u alles doen zoals u gewend bent. Hou er rekening mee dat veelvuldig gebruik van oliehoudende producten een invloed kunnen hebben op de houdbaarheid van de kleur.