Cosmetisch en medisch arts

 

Mogen we u Dr. Babak Mahdavian Delavary voorstellen.

Cosmetisch arts dr. Babak Mahdavian Delavary is geboren in Teheran en startte met zijn opleiding geneeskunde in 2002 aan de Eramus Universiteit te Rotterdam. Eenmaal afgestudeerd is hem een mozaïek subsidie toegekend voor zijn promotieonderzoek naar de rol van macrofagen in littekenvorming bij brandwonden. Zijn moeder introduceerde hem uiteindelijk in het vak cosmetische geneeskunde. Dokter Babak wordt door klanten omschreven als erg sociaal en vriendelijk en staat bekend om zijn eerlijk en realistisch advies. Hij is gespecialiseerd in vele huidverbeteringstechnologieën met verjongingseffecten zoals injectables, PlexR, lasers en peelings. Ook blijft hij zichzelf veelvuldig specialiseren door middel van cursussen in binnen en buitenland.

Dokter Babak staat voor een persoonlijk en realistisch plan van aanpak. Hij zet zich in om u een frisse uitstraling te geven door het bevorderen van de natuurlijke schoonheid van de huid.  Maak een afspraak en ervaar hoe arts Mahdavian Delavary u kan helpen om uw doelen te realiseren.

 

Dr. Babak beschikt dan ook over jarenlange ervaring en uitmuntende kennis op het gebied van de medische esthetiek. Hij biedt de meest geavanceerde cosmetische behandelingen met bewezen resultaten.

Wij werken enkel met de modernste apparatuur en uitstekende producten.

Bij ons staat de klant op de eerste plaats, in een warme en vriendelijke omgeving. Zo kunnen onze klanten met vertrouwen hun cosmetische doelen nastreven. Bovendien vinden wij het belangrijk dat onze klanten zich ongedwongen kunnen laten adviseren over uiterlijk en verjonging.

Hierdoor is hij een van de beste in zijn vakgebied.

Quote

“Met kleine behandelingen kun je grote resultaten bereiken”

Dr. Babak

Klik op een van de onderstaande links voor informatie naar keuze,