COMPRESSIETHERAPIE

Dé Arosha Body treatments uit Italië, bij Victoria’s Health & Care!
Omvang vermindering, cellulite vermindering, borstversteviging en huidversteviging.

Hoe werkt het
Wij brengen bodywraps aan op jouw probleemzones. Deze bodywraps zijn rijk aan
actieve ingrediënten welke zorgen voor een nog intensievere aanpak van vetten, cellulite en vochtophoping.
Je neemt, met jouw bodywraps om, plaats in het compressiepak van het lymfedrainagesysteem.
Hierin vindt een wisselende luchtdruk plaats welke zorgt voor een aangename ontspannende massage. De massage stimuleert het metabolisme, verhoogt de bloedcirculatie en verbetert de lymfestroom. De behandeling wordt ook wel pressotherapie genoemd. Een behandeling duurt 25-40 minuten.
De behandeling is in kuurvorm. 1 kuur bestaat uit 8 behandelingen bodywraps in combinatie met compressietherapie. Het aantal behandelingen dat nodig is voor het behalen van jouw gewenste resultaat is afhankelijk van de fase van cellulite en/of de dikte van de vetlaag.

Bodywraps toepassingen
Vetweefsel
Omvang
Cellulite
Sinaasappelhuid
Droge huid
Waterretentie

Compressietherapie
Compressietherapie is een behandelmethode die de natuurlijke bloedcirculatie en
lymfestroom stimuleert. Klachten zoals vochtophopingen, vermoeidheid, pijn in de
benen en futloosheid zullen verminderen of zelfs verdwijnen. In combinatie met de bodywraps is compressietherapie de perfecte behandeling voor problemen zoals cellulite, oedeem en lokale vetophopingen.
Een goed werkend lymfesysteem is mede bepalend voor een goede gezondheid en weerstand en is essentieel voor een goede stofwisseling.

Pressopants
AROSHA PRESSOPANTS:
– Microstimulatie – Stimulatie metabolisme
– Vermindering cellulite – Vermindering omvang
– Huidversteviging

Eindelijk het product dat elke vrouw wenst: de Arosha pressopant is een comfortabele legging die helpt om het lichaamssilhouet moeiteloos te verbeteren. De legging van Arosha is een noviteit die mode en technologie combineert door het gebruik van het speciale Dermofibra® garen: het vermindert omvang op de taille, heupen en dijen. Het stimuleert de microcirculatie, werkt als een kompres, vergemakkelijkt de drainage van overtollige vocht, verbetert de huidteint, vermindert cellulite en geeft een liftend effect.

Vermindering tot 10,8% van de onderhuidse vet-dikte is mogelijk. Resultaten van de werking zijn bewezen door universitaire proeven. Goedgekeurd door het Italiaanse Ministerie van Gezondheid. Aan te bevelen combinatie met de draingel.

DRAIN GEL 200ML (i.c.m. pressopants)
DRAIN GEL:
– Verzachten van de huid – Verstevigen van de huid
– Kalmeren van de huid – Waterretentie
– Verbetering elasticiteit – Verlichting zwaardere benen
DRAIN gel is een speciale gel geformuleerd met specifieke actieve ingrediënten met drainerende en vaatwand verstevigende eigenschappen. Deze helpen de microcirculatie van de huid te verbeteren en de afvoer van het overtollig vocht te bevorderen. De gel werkt tevens verstevigend en hydraterend. Dankzij het verfrissende effect geeft het een waarneembaar gevoel van welzijn.
Geschikt voor behandeling van oedemateuze cellulite (waterretentie) en vermindering van zwelling van de benen.

Online afspraak maken?

Voor informatie of vragen. Neem contact op.
Bel 06 184 86 404 of boek direct online jouw behandeling.

Boek online