Botuline toxine

Botuline Toxine wordt gebruikt om de spier te ontspannen, waardoor rimpels verminderen en uitdrukkingsrimpels vervagen. Botuline Toxine wordt vaak gebruikt bij herhaalde spierbewegingen, zoals bij fronsrimpels, voorhoofdrimpels en kraaienpootjes. Het resultaat is een zachte en natuurlijke gelaatsuitdrukking met behoud van de normale mimiek. Alleen de ingespoten spieren ontspannen de andere gelaatsspieren blijven ongewijzigd.

Bij Victoria’s Health & Care wordt het merk Azzalure gebruikt voor deze Botuline Toxine behandelingen. Het merk Azzalure is een van de meest zuivere botuline toxine producten op dit moment. Er is al heel veel ervaring met het gebruik van Azzalure voor het behandelen van gelaatsrimpels en dit product wordt aan zeer strenge controles onderworpen.

Tijdens de behandeling wordt met kleine prikjes de spier ingespoten met Azzalure waardoor deze spier ontspant. Met als resultaat dat de rimpel vermindert of zelfs helemaal verdwijnt. Het resultaat is na ongeveer 5 dagen zichtbaar.

Huidreactie
U kunt wat rode plekjes hebben op de behandelde zones. Soms treedt er op de injectieplaats een klein blauw plekje op. Dit trekt meestal binnen twee dagen weg.

De duur van de behandeling
10 minuten

Duurzaamheid
De duur van het effect ligt bij eenmalig gebruik tussen de 3 tot 6 maanden*. Bij regelmatige herhaling van de behandeling zal het cosmetisch effect tot wel zes maanden aanhouden.

Interval
3 maanden

Advies
Victoria’s Health & Care adviseert u 48 uur na de behandeling geen inspanningen te hebben waarbij u kunt gaan transpireren. Wacht dus met sporten, het bezoek aan een sauna of het nemen van een hete douche.

* Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Vraag advies aan de specialist wat u kunt verwachten.