AN INCH LOSS AND ANTI-CELLULITE  MULTI-AWARDED BODYWRAP!

BIOSLIMMING

EEN BEHANDELING DIE ECHT WERKT!

Binnen no time een mega zachte, glanzende, getonifieerde en compactere huid. En zichtbare resultaten als verlies van vocht- en vetophopingen op de maagstreek, de onderbuik, op de billen en bovenbenen. Huid verstevigen en een bevordering van de microcirculatie in het algemeen, wat bevordelijk is voor de aanmaak van collageen op de langere termijn. Afhankelijk van de lichamelijke situatie al na 1 tot na 6 behandelingen.

Meer info

VOOR/NA BIOSLIMMING ACTIVE WRAP

Jouw Bioslimming voor thuis!

Bestel hier

BIOSLIMMING TRIO HOME BOX

Wilt u dat het net zo eenvoudig is als het inmasseren van drie crèmes op uw probleemzones? Bioslimming Trio helpt vet te verbranden, vermindert centimeters, helpt cellulitis tegen te gaan en verstevigt en verstevigt de huid. Het zit boordevol natuurlijke etherische oliën, algenextracten en hoge concentraties cafeïne, daarom is het zo effectief in het produceren van opmerkelijke langdurige resultaten.

86% van de vrouwen zag een stevigere huid*, 82% zag een algehele remodellering*, 81%*het aspect van cellulitis was zichtbaar verminderd*, 74% zag verfijnde dijen*. *Gebaseerd op een klinische studie uitgevoerd in 2012, Frankrijk, Lyon. Exclusief verkocht in kuuroorden en schoonheidsinstituten.

Ook verkrijgbaar:

Bioslimming drink 250ml, lipo scrub 200ml, control shape 200ml en een duoset control & shape

Plan je afspraak