Meder beauty sience

1 + 1 gratis aktie

Bij aankoop van een Meder beauty behandeling nu een tweede Meder beauty behandeling cadeau.

 

Meder Beauty is een Zwitserse lijn van hoogstaande professionele huidverzorgingsproducten.

Maar er is meer over ons te vertellen:
Gelanceerd in 2009, Meder Beauty heeft sindsdien erkenning verdiend in vele landen van de wereld. Met de naam van de ontwikkelaar, dr. Tiina Meder, belichaamt het merk zowel de gedurfde, no-nonsens strikt wetenschappelijke visie alsmede een sterk geloof in natuurlijke pijnvrije schoonheid.

Swiss-made Bio-tech Gezichtsverzorging

Cosmetische chemici ontwikkelen samen met dermatologen, microbiologen en moleculair genetici unieke ingrediënten met vooruitstrevende  producten als resultaat. Ieder product op zichzelf biedt een oplossing met als doel maximale impact op de huid. Er wordt alleen met absoluut veilige ingrediënten gewerkt, die wetenschappelijk onderzochte resultaten laten zien.

Zo weten we precies welke huidstructuur op welk niveau van de huid wordt beïnvloed. Er is onderzocht hoe diep de actieve ingrediënten die gebruikt worden in de huid “zakken” om ook echt effect te kunnen creëren.
Prioriteit daarbij is veiligheid, stabiele resultaten en een gezonde uitstraling van de huid. (Producten voor thuis worden daarom uitsluitend professioneel en in de salon geadviseerd en verkocht).

De beste resultaten worden geboekt bij een aantal behandelingen achter elkaar, maar een losse behandeling is altijd mogelijk en effectief. Belangrijk bij deze behandelingen is vooral ook de thuisverzorging, want zo kom je pas echt op een hoger niveau qua huidconditie. Je kunt kiezen bij ons uit 6 verschillende behandelingen.

 

Geen € 240,00 maar € 120,00 voor  2 behandelingen

​Geldig t/m 28 Februari 2023.

(niet deelbaar met andere personen, max. 1 aankoop  p.p.)

AVI-SLIM infrarood cabine(40 Min.)

 1 + 1 gratis aktie

Bij aankoop van een avi-slim behandeling nu een tweede avi-slim behandeling cadeau.

 

Lekker liggen, heerlijk ontspannen en genieten van de totale infrarood helende warmte rondom u, terwijl u gelijktijdig tot 800 kcal kunt verbruiken.

Dit kan met de AVI-SLIM. Door middel van infrarood- en toermalijntherapie, een traditionele Japanse methode met een stukje moderne technologie.
Deze therapie maakt het mogelijk om o.a.:

  • In 40 minuten tot 800 kcal te verbruiken
  • Te detoxen
  • Spier- en gewrichtspijn te verminderen
  • Heerlijk te ontspannen
  • Immuunsysteem verhogend
  • Voorbereiding pre-sport
  • Stimulatie metabolisme
  • Verbetert slaapkwaliteit
  • Spierontspanning

De AVI-SLIM is een revolutionaire therapie die het lichaam transpiratie laat produceren. Hierdoor maakt deze therapie het mogelijk om te zuiveren, regenereren en slanker te worden en het lichaam in balans te brengen/houden.

 

Geen € 98,00  maar € 49,00 voor  2 behandelingen 

Geldig t/m 28 Februari 2023.

(niet deelbaar met andere personen, max. 1 aankoop  p.p.)

Meso-Infusion DCS (no needle therapie)

1 + 1 gratis aktie

Bij aankoop van een meso-behandeling nu een tweede meso-behandeling cadeau.

 

De naaldloze mesotherapie is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van huidveroudering en huidverslapping. Na enkele behandelingen wordt de huid zichtbaar en voelbaar steviger, elastischer en krijgt een gezonde en vooral zeer heldere teint. Diepe rimpels vervagen, littekens worden minder zichtbaar en de huid krijgt een jeugdige en vitale uitstraling.
Deze behandeling is ook geschikt voor jonge mensen om de huidveroudering nog wat langer buiten de deur te houden.

De No Needle Mesotherapie van Skeyndor is een revolutionaire technologie. Deze maakt het mogelijk, om de actieve ingrediënten door de huid te sluizen en in de cellen te brengen, zonder hier naalden voor te gebruiken. Hierdoor is er een doeltreffende penetratie van werkstoffen mogelijk die vrijwel volledig pijnloos is en die tegelijkertijd tot 4000% meer efficiëntie aantoont.

 

Geen € 240,00  maar € 120,00 voor  2 behandelingen

​Geldig t/m 28 Februari 2023.

(niet deelbaar met andere personen, max. 1 aankoop  p.p.)

Online afspraak maken?

Voor informatie of vragen. Neem contact op.
Bel 06 184 86 404 of boek direct online jouw behandeling.

Boek online